Over Ons

lonneke buijze bazelmans

Fun Wine Labels is opgericht door mij – Lonneke Buijze Bazelmans, ook wel bekend als: Mama Drinkt Wijn. In 2015 startte ik met een (wijn)blog om de uitdagingen van het ouderschap van me af te schrijven. In die tijd had ik drie jonge kinderen én een druk restaurant in de binnenstad van Den Bosch. Ook schreef ik wijnreviews over supermarktwijnen, want naast ‘moeder zijn’ ben ik Vinoloog en Sommelier. Vandaar de naam van de site: mamadrinktwijn

Het Begint Met Wijnetiketten

Eind 2018 voegde ik een shop toe voor wijnetiketten met een grappige wijn quote. Het viel me namelijk op dat vooral mijn wijn quotes op Instagram populair waren. Deze grappige quotes op grote wijnetiketten laten printen bleek een goed idee. Een makkelijke manier voor mensen om van een simpele wijnfles een leuk en grappig cadeau te maken. Toentertijd met nog maar 30 verschillende variaties, maar inmiddels hebben we een assortiment van ruim 150!

In het jaar 2020 veranderde alles voor ons. Door Covid-19 en de landelijke lockdown moesten we maandenlang ons restaurant sluiten. Al onze collega restaurateurs stortten zich op de ‘take-way voor thuis’ markt, maar wij pakten het anders aan. We besloten ook flessen wijn met het etiket er al op in onze webshop te verkopen. Het aantal bestellingen voor moederdag overtroffen al onze verwachtingen! Het was duidelijk dat we een nieuwe online markt hadden gevonden.

Daarna …  Webshop 2

In de zomer van 2020 mocht het restaurant (beperkt) weer open, maar dit zou niet lang duren. We gebruikten deze tijd om naast onze restaurant werkzaamheden het assortiment in de webshop nóg verder uit te breiden. Met glazen, tassen, wijnviltjes en meer. Ook startten we met een nieuwe webshop: Fun Wine Labels, meer gericht voor bedrijven. Zodoende waren we voorbereidt voor de volgende lockdown, die in het najaar van 2020 inderdaad weer werd ingesteld.

gezin buijze

In de maanden die hierop volgde explodeerde de verkoop in onze twee webshops. We hadden het drukker dan ooit! Té druk zelfs. Het combineren van restaurant met webshops werd onmogelijk en er moest een keuze gemaakt worden.
Na Ruim 16 jaar ons restaurant met veel plezier gerund te hebben, besloten mijn man, Laurens Frans Buijze en ik deze in het voorjaar van 2021 te verkopen. Tegelijkertijd kochten we een bedrijfspand met kantoor en magazijn in Nieuwkuijk. Zodat we nóg meer webshop uitdagingen in de toekomst aankunnen!

En Webshop 3

Inmiddels is het 2022 en hebben we ook een derde webshop in het leven geroepen; Humor Cadeau. Waar de nadruk meer ligt op onze ‘huis-gelaserde’ cadeaus. We hebben namelijk een professionele lasermachine aangeschaft, waarmee we in hout – stof – en kruk kunnen laseren.

Onze webshops zijn een echt familie bedrijf. Lonneke verzint nieuwe quotes, maakt designs en zoekt nieuwe producten plus onderhoudt de shop en het klantencontact. Laurens maakt de etiketten, pakketten en verzorgt de verzending ervan.

Welkom op onze site, hopelijk kun je leuke cadeautjes vinden en bestel je snel bij ons!
Cheers….